Forside Aktiviteter Kirkeblade

Omdeling af kirkeblade.

Roklubben har påtaget sig opgaven med at omdele kirkebladet i Præstø og Skibinge sogne fire gange årligt. Det drejer sig om uddeling af ca. 2.300 blade, som vi har fordelt på 16 ruter, hver rute kan omdeles på ca. 1 ½ time - kniber det med din tid, så del eventuelt en rute med en klubkammerat.

Vi har en god fast indtægt for dette arbejde, en indtægt som vi vil anvende til nyanskaffelser og forbedringer i klubben, noget som vi alle får glæde af – så kom og vær med.

Tidspunkter for uddeling af kirkeblade:

Ultimo februar

Ultimo maj

Ultimo august

Ultimo november

Har du lyst og tid til at være med, kontakt da Jørgen på telefon 4031 8825, send en mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.   eller skriv dig på listen, der bliver lagt frem i klublokalet før hver udbringning.

Kirkebladsomdeling - god motion og en god indtægt til vores klub.