Forside Aktiviteter Plusroning

plus i maribo roklub 250

Spørgsmål og tilmelding

Åbent Hus/Ro-kursus/Vintertræning
kan ske ved opringning til
Annette & Flemming Vestergaard på

Åbent hus

Efter behov arrangeres der
Åbent hus i Præstø Roklub om
Roning for +60'ere til at blive

"PLUS-roer"

Kom og bliv orienteret om Præstø Roklubs motionsaktiviteter - samt det praktiske ved roning - og om betydningen og vigtigheden af at dyrke motion - også som ældre! Romotion er go' motion som forebygger de gængse velfærds-sygdomme og giver velvære og energi til dagen og vejen.

Roning for ældre - PLUS-roning, er et tilbud til alle +60'ere, der er i rimelig god form, til at dyrke rosportens glæder. Det foregår i klublokalet om vinteren og ellers på Danmarks smukkeste Fjord. Vi afholder Ro-kursus i dagtimerne i april, maj og juni for hold på min. 3 personer.

Skal formen bygges op, kan man som enkeltperson dyrke vintertræning fra november til april i vores klublokale. Vi øver ro-teknik samt konditions- og styrketræner, så man er godt rustet til ro-kurset, når ro-sæsonen starter. Uddannede instruktører af DfFR forestår ro-kursus samt vintertræning.