Forside Aktiviteter Vinter

Vinteraktiviteter

Vi kan ikke komme på vandet - men vi kan så meget andet!

Der er ugen rundt - døgnet rundt mulighed for at dyrke motion i klubbens motionsrum. Vi har 8 ergometermaskiner, en stepmaskine, to motionscykler, 1 motionsbænk og div. håndvægte.

Klubben er flittigt besøgt af ivrige roere der gerne vil holde både kondition og kammeratskab intakt over vinteren.

8’er grand prix

Udover den almindelige motion på klubbens ergometre og andre maskiner, deltager vi hvert år i en ”8'er grandprix” på ergometre. Vi ror mod andre motionister fra hele verden i en konkurrence der indberettes på internettet. Rigtig sjovt og god motion.

Her er der virkelig tale om teamwork, idet 8 roere skal ro en fastlagt distance PÅ DET SAMME ERGOMETER. Man skiftes altså til at ro, og skiftetiden tæller med i den samlede tid.
Hver måned indberetter man så sin tid på nettet, og får sin placering.

Der er selvfølgelig forskellige klasser, alt i alt en rigtig god vinteraktivitet, der giver sammenhold og opfordrer til motion også i den mørke tid.
I 2010/2011 vintersæsonen ligger Præstøs ”tirsdagsklub” på en flot 4. plads i turneringen.

Bådklargøring

bdklargring 500

Klubben råder over mange gamle og velholdte træbåde, og det er, hvis de skal forblive sådan, en fælles forårsopgave at slibe og lakere de mange både, så de kan klare en ny og travl sæson på Præstø fjord.

Fra 1. marts og til standeren hejses, (rosæsonen begynder med sommertids begyndelse) ordnes bådene. Det hele summer af forår og forventninger om en fantastisk ny sæson.

Det er en håndfuld aftener/eftermiddage med hygge og gode ro kammerater, inden vi er klar til at indtage vores smukke fjord.